tisdag 19 juli 2016

Hos veterinären

Myra fyllde tre månader i söndags. Ikväll fick hon bli en hel hund med hjälp av den sista valpvaccinationen. Movi fick följa med och få vaccination mot kennelhosta. I det lilla väntrummet satt ett par hundar när vi kom in. När vi väntade passerade både hundar och lådor med katter. Myra var duktig på att vänta, låg snällt vid mina fötter, drog sig lite mot de andra hundarna men acceterade att hon inte fick hälsa närjag höll emot kopplet. 

Hundarna vägdes, Myra vägde 6.7 kg och Movi vägde 19.8 kg.

Veterinären var snabb med sprutan. Hundarna fick godis och hann inte märka att hon stack dem. Det var en snäll veterinär som tog sig tid att ta en titt på hundarna. Hon undersökte Movis tänder och sa att de såg fina ut, lite slitna men det syntes att hon fick tänderna borstade. Jag bad henne titta på de svarta spåren i tänderna och det var bara på grund av att de var slitna. Det var skönt att höra att tantens tänder såg bra ut. 

Vi firadevaccinationerna med en utflykt till Mem. Jag och Sebastian fick middag och hundarna fick springa fritt vid kanalen och hälsa på kaninerna som bor vid restaurangen. 


Inga kommentarer: