lördag 18 juni 2016

Där äventyret börjar

De första dagarna på semestern firas in med sol, hav och öppna fält. När vi imorgon lämnar detta vackra landskap finns det dock inget vemod över att en trevlig resa till Skåne lidit mot sitt slut. För oss är det då äventyret börjar.
Jag, Sebastian och mamma fick en försmak av detta äventyr redan idag. Jag var pirrig i magen när vi på eftermiddagen, efter en dags turistande på den Skånska landsbyggden, styrde mot Örsjö för att hälsa på valparna. Jag och Sebastian hade pratat om detta innan. Att det påminde om känslan inför vårt återförenande i Sverige efter en lång tids distansförhållande. Skulle Sebastian vara sig lik? Hur skulle det kännas att ses? Hur var det egentligen han luktade? Skulle det kännas avslappnat att prata? Sådana frågor snurrade i huvudet efter en lång tid isär. Faktiskt en längre tid isär än den tid vi haft tillsammans. Precis så var det med Myra.
Denna frågor blåste iväg samma sekund vi sågs och allt blev så bra som jag hoppats på, om inte bättre. Så blev det även med Myra. Denna underbara, glada roliga, nyfikna, sociala och fantastiskt vackra lilla varelse. Jag kan inte vänta på att få börja mitt liv tillsammans med henne, få se henne utvecklas och växa upp, få träna med henne, leka med henne och bara få njuta av livet tillsammans med henne. 
Imorgon lämnar vi Skåne. Då börjar äventyret.
Foto av Sebastian Estay, Jennie Åström och Charlotte Rylander  tagna med mobilkameran av den riktiga kameran.
Australian mates Friska Myra, Australian kelpie 

Inga kommentarer: