söndag 28 september 2014

Med mamma i skogen

I helgen har jag, Sebastian och Movi haft finbesök av mamma. Förutom att träffa oss tre hade hon sett fram emot en tur till skogen. Eftersom gårdagen spenderades i stan med kulturnatt och shopping av secondhand kläder på East collective blev denna söndag tillägnad skogen.

Vi åkte till Kvillingeförkastningen som ligger lagom nära och vandrade i långsam takt så att vi hann med att njuta av den vackra naturen. På vägen ut gick jag ett spår till Movi och placerade en burk med godis under en gren. Detta fick ligga till sig medan vi promenerade i skogen och fikade vid den lilla sjön.

Vinden hade gjort det lite svårt för Movi att följa spåret så när hon en och en halv timme senare blev visad det sprang hon runt en hel del innan hon kom rätt. De sista metrarna gick bra med lite uppmuntrande stöd för att visa att hon var rätt och hon gick rakt på lådan och fick sina godisar.

På vägen hem stannade vi till vid gårdsbutiken bakom Kvillinge kyrka och handlade. Vi var alla nöjda när jag körde mamma till tåget efter denna helhutsupplevelse på landet.

Inga kommentarer: