torsdag 17 juli 2014

Från Sandhamn till Burgsvik

Onsdagens cykling mellan Sandhamn och Burgsvik började med utsikt över stora och lilla Karlsö. Det var en grusväg längs kusten och hundarna fick springa lösa. Hels sträckan var mycket fin med utsikt över hav och hagar. Det har varit tufft på sina ställen med grusvägar och motvind/ sidvind och jag drog kärran Svansen även idag.

Jag tror att även denna tur blev en fem mil. Det är tur att jag har ett sällskap som uppskattar att pausa, annars hade det varit riktigt tufft. Idag fikade vi torra mackor med mjukost vid en kvarn, vi fikade sillsmörgås och våfflor på ett café vid en museiegård och vi badade och åt glass vid Nisseviken. På vägen från Missviken såg vi massor av vindkraftverk snurra.

De sista kilometrarna till Burgsvik kändes långa och det var skönt att komma fram och slå upp tälten. Efter kvällsmaten tog jag och Sebastian en promenad genom en lågvuxen skog med hundarna. Vi kom fram på en strand där vi var helt själva. Det var faktiskt kul att springa med hundarna fram och tillbaka på stranden. Movi fick massor av energi av sanden och vattnet och Murphy hakade på. Vi såg solen gå ner och vände sedan åter till campingen där Sofie väntade med varmt thevatten. När vi drack vårt the gick hundarna mellan tälten och puffade på ingångarna för att se om det gick att ta sig in. Detta och myggen tog vi som ett tecken att det var dags att sova.

Inga kommentarer: