lördag 4 februari 2017

Stugvisning på skridskor

Årets första visning på sommarstuga kombinerade vi med en skridskotur. Bilen var packad med all utrustning som hör skridskoåkandet till samt hundarna när vi parkerade den bredvid alla andra spekulanters åkdon på den lilla vägen till stugan. Vi fick se en trevlig liten och enkel stuga med en fantastiskt mysig strandtomt. Det kliade i skridskonärverna där vi stod på klippan på tomten och tittade ut över isen.

När vi undersökt varje vrå drog vi oss till Lunddalen som ligger i närheten. Där startade vi vår tur. Eftersom hundarna var med blev det en kort en. Movi kroknade efter att vi knappt startat. Isen var helt enkelt för hal för hennes gamla ben. Så hon fick vänta i bilen tills vi återvände för att fika.

De yngre hundarna hade bra fäste och Myra sprang som en galning. Målet för denna lilla tur blev att åka och titta på stugan från isen sett. Vi blev inte mindre sugna efter att ha sett den från det perspektivet. Jag inser att det kommer vara fler som blivit charmade av detta länge men drömma kan en alltid.

Inga kommentarer: