onsdag 23 december 2015

Movi på bordet

Igår när mamma kom hem till sin lägenhet, efter att Sofie hämtat Movi som varit hemma ensam hos mamma några timmar, möttes mamma av att någon varit uppe och stökat på hennes köksbord. Allt utom adventsljusstaken i porslin var nerputtat. Tur att Movi varit så försiktig med ljusstaken.

Ett bord som står vid fönstret är perfekt för att hoppa upp och spana på säger Movi. Att stolarna stått långt ifrån bordet är inga problem. I vissa lägen är Movi väldigt duktig på att hoppa. Hur ska hon annars veta om matte är på väg. Idag när Movi ska vara hos Sofie har Sofie förberätt lägenheten så att hon i lugn och ro kan gå till massören en timme och inte behöva mötas av att dukar och blommor är nerdslitna. Hon är söt lilla tant.

Igår när jag och Sofie tittade på adventskalendern på svtplay plingade det på dörren hemma hos hos hippiesarna på tv. Då var det Movi som tog initiativet att resa sig upp och börja skälla som en galning. Båda hundarna drog till dörren och vi hade missat hela scenen innan hundarna var lugna igen. Sofie spolade tillbaka det vi missat och då ringde det så klart på dörren igen så att Movi for upp och iväg. Efter det låg hon länge på golvet i vardagsrummet med örona i vädret och undrade vart personen som ringt på egentligen tagit vägen. Hon trodde säkert att Sebastian skulle kliva in i lägenheten. Ja, du Movi, vi hade ju tränat på detdär...

Inga kommentarer: