lördag 8 november 2014

Sebastian 30 år

Lördagen den 8e november och Sebastian fyller snart 30 år. Vi hade bestämt att gå ut och äta på kvällen för att fira. Ovetandes om alla planer studerade Sebastian som vanligt på dagen. På kvällen fick han order om att ta på sig något fint och så gick vi till en restaurang som jag valt. När vi steg in på restaurangen såg det till en första anblick fullt ut. Vi blev sen visade till ett bord där det redan satt tre personer och gömde sig bakom menyn.

Vilken överraskning det blev för Sebastian iallafall. Sofia, Dorit och Ludcy var på plats vid ett bord jag bokat till oss alla. Kvällen fylldes av mycket prat och skratt. När maten var uppäten gick vi vidare till Dorit och Ludcy som bor granne med oss. Där öppnade vi nästan lika många flaskor vin som presenter och våra husdjur fick vara med på firandet. Ur högtalarna spelades latinomusik som barchata och reggeaton. Det ryckte i mina ben och det blev en och annan dans även fast Movi försökte förhindra det genom att hoppa och skälla.

Det blev ett riktigt bra 30 årsfirande och nu är det hög tid att sova för oss alla för imorgon ska jag och Movi tävla i rallylydnad för första gången.

Inga kommentarer: