söndag 9 februari 2014

Borra upp tvättställ

Så var det dags att borra upp tvättstället. Det moment jag varit mest nervös över. Som tur är var inte Sebastian nervös. Han monterar hela dagarna så han är van. Vi slog våra kloka hjärnor ihop och började rita och mäta. Ett tidskrävande förarbete med mycket precision. Det märks att Sebastian är ingenjör. De uppgifter som jag i min hjärna skapade som problem hittade han ganska snart lösningar på. Jag såg också saker som inte Sebastian tänkt på så det blev ett bra samarbete.

Efter att hålen var klara och pluggarna fyllda med silikon satt på plats var jag tvungen att gå iväg till repetition med min teater. Jag var lättad över att vi inte borrat igenom väggen till andra sidan. Sebastian blev kvar hemma. Han överraskande mig med att ha skruvat upp tvättstället och monterat vattnet när jag kom hem. Att komma hem till detta var fantastiskt. Hela veckans jobb var nu i princip avslutat och nu skulle vi få koppla av på riktigt.

Ett klassiskt tvättställ, snyggt och praktiskt, sitter nu på plats, vattnet rinner som det ska och badrummet är åter inrett. Trots att vi gjort en badrumsrenovering light så känner jag skillnad. Jag njuter av att vara där inne, inte minst för att det är så rent.









1 kommentar:

Charlotte sa...

Vad fiiiiint, bra teamwork! Puss