söndag 11 september 2016

Kennelträff Australian Mates

I helgen har Myra minglat runt bland mostrar, farbröder och andra släktingar. Hon har även fått återse sin mamma Hedda. Myra skötte sig galant i denna miljö där de kryllade av kelpisar. Hundmöten, skall, träning och lek är nu vardag för henne. Efter att hon landat i detta var det inga problem alls att kalla till sig Myras uppmärksamhet trots att hon mötte glada skällande artfrendes.

Myra har under denna helg fått vara åskådare till stor del. Passivitetsträning när den är som bäst. Hon har även fått prova på rallylydnad genom att få sitta ner vid två skyltar och få massor av godis så att hon tar med sig skyltarna som en positiv upplevelse. Hon har även fått gå ett kortare godisspår och testat uppletande av föremål i skogen. Allt detta skötte hon galant, så klart inte felfritt men arbetade och samarbetade gjorde hon.

Jag och Sebastian har lärt oss massor och fått med oss mycket inspiration och träningstips hem. Det var fantastiskt att träffa så många fina, duktiga, busiga, glada, sociala, skälliga och lydiga hundar samt deras hussar och mattar.


























Foto Jennie Åström. Sebastian Estay har tagit dem Myra, Movi och Jennie.

Inga kommentarer: