söndag 26 januari 2014

Hundarna jag levt med

Dagen i skidspåret gjorde mig en aning nostalgisk. Jag tänkte på familjens draghundar och blev tvungen att gå ner i källaren och rota fram mina fotoalbum. Här kommer lite bilder av grönlandshundarna Unni och Avaq som valpar och vuxna (den sålda brodern Noqi är också med på ett par bilder) och på cairterrierna Rufus och Angus. Syster, mamma, pappa och jag är också med. 

4 kommentarer:

Charlotte sa...

Jennie, Qanak sålde vi inte. Han är pappa till Unni och Avaq och Noqi. Micko var mamma. Unni och Avaq behöll vi, hanvalpen som hette Noqi sålde vi. Så var det! Puss, mamma.

Lintott sa...

Å jag har vuxit upp med Bamse - Gina - Lisa - Knasen - Umiak - Qanak - Miqo - de 3 goa valparna Noqi, Unni och Avaq. Inte att förglömma Rufus och Angus.

Gina som stod hela dagarna med vattnet upp till knäna och bara tittade på fiskarna vid vår strand. Lisa som fanns lite överallt.
Umiak och Qanak som drog släden så snön yrde i skogarna kring Östa. Unni och Avaq på fjällvandring och på skidturerna.
Rufus och Angus i svampskogen..

Nu är det sötnosen Murphy som kryddar till tillvaron i Östa.

Jennie sa...

Så många hundar så det är svårt att hålla reda på alla namn. Pappan Qanak är med där också på en bild ser jag, den där jag och Sofie är påskkärringar.

Tänk Lisa vad vid haft det lyxigt som vuxit upp med dessa hundar. Nu när du och Patrik har hus kanske ni ska skaffa en :)

Sofie sa...

Ja nu blev jag också nostalgisk och lite rörd. Alla fina kompisar som passerat våra liv!