måndag 8 augusti 2016

Racer och Långsamma blixten

I dagarn är Lisa kusin med familj på besök i Norrköping. Vi firade Folke som fyller fyra år idag med att grilla vid Ågelsjön. Lisa, pappa Patrik, storebror Magne och Folke tältade vid sjön för att sedan dra vidare till djurparken. Möte med djur blev det redan idag i form av en galen kelipevalp och en lugn aussietant. Folke tyckte att namnet Recer passade Myra bättre så det fick hon heta efter att vi promenerat tillsammans och han sett hennes fart. Magne tyckte att Movi skulle heta Tråkiga blixten. Jag frågade varför tråkig och det var för att hon var långsam. Magne kom sen på att Långsamma blixten kanske passade bättre så det fick hon heta.

Naturen kring Ågelsjön var spännande för både Magne och Folke. Magne var på riktigt upptäckarhumör och sprang fram över klipporna. Lillebror hängde efter och jag är imponerad över hur lätt dessa små bergsgetter tog sig fram.

Nu söver säkert familjen gott i sitt tält med vinden susande utanför. Jag ska strax krypa till kojs jag med tillsammans med Racer och Rångsamma blixten.









Inga kommentarer: