torsdag 28 april 2016

Skåne och Gotland väntar

Ikväll har jag, Sebastian och våra grannar suttit hela kvällen och planerat kommande Sverigesemestrar. Vi har två hållpunkter för denna vår och sommar.

Om några veckor bär det av till Skåne för att klappa valpar. Då följer Dorit och Ludcy med som kommer vara valpens extraföräldrar. Vi har bokat ett hundvänligt vandrarhem i Kiviks på Österlen och ska passa på att semestra när vi ändå är i Skåne. För mig är det, förutom trevligt sällskap, också väldigt skönt att Dorit och Ludcy följer med då jag slipper köra tur och retur till Skåne själv. Körkort är ett av Sebastians projekt denna sommar.

Nästa semester, som även den blir med grannarna bär av till Gotland i augusti. Då följer även grannen Sas och min mamma med så det blir fullt hus i den lägenhet som vi ska hyra på Fårö. Ikväll har vi diskuterat hur vi ska lyckas få in fyra vuxna människor, tre hundar,  tre cyklar, en hundkärra och packning i bilen för att billigast möjligt ta oss på färjan. Det är en utmaning som återstår att grunna över. Nu tar logistiken paus för ikväll.

Nedan följer bilder på vandrarhemmet vi ska bo på i Skåne samt valpbilder snodda från uppfödarens Facebooksida.

Inga kommentarer: