söndag 19 april 2020

Cykling, bastu och godis i sängen

Det blev en riktigt härlig söndag. Värmen kom tillbaka över en dag och solen höll sig framme rätt så ofta. Den största skillnaden från senaste tiden är att det inte blåste någon kall vind.

På förmiddagen spårade jag och Myra tillsammans med Theres och Skilla. Det var trevligt även denna gång och Myra går bra i spåret. Lite snabb är hon sprang föbi några pinnar men burkarna med gott hittade hon minsann och fick sin belöning direkt i spåret.

När vi kom hem efter tre timmar i skiogen hade Sebastian förberett en sallad till lunch. Vi hade bestämt att vi skulle cykla på eftermiddagen men för att orka med det var vi tvungna att ta en paus efter lunch. Vi kokade the och lade oss i sängen där vi drack the och åt godis. Det kändes härligt och busigt att ligga i sängen och tugga på sega kolor och choklad som blivit kvar från påskfirandet.

Myra fick stanna hemma när jag och Sebastian cyklade de fem kilometrarna till Skidstavallens stigområde. Där blev vi positivt överraskade över den fem kilometersrunda av blå lite lagom svår stig som vi tog. När vi kommit runt stannade vi till vid en rastplats där solen låg på och njöt av att ljuset kommit tillbaka.

När vi kom hem hämtade vi Myra och cyklade över Boulongeskogen, som egentligen är en park, till en lokal krog där vi köpte stenungsbakad pizza. Myra var helnöjd över att få följa med och glömde direkt att vi svikit henne tidigare. Efter pizzan blev det bastu och sen tog vi kväller och kommer garanterat att somna ovaggade alla tre.






Inga kommentarer: