söndag 17 februari 2013

Barfota på scenen

I helgen var det premiär av föreställningen Om genier. Jag spelade Anne-Charlotte Leffler och stod längst fram på scenen i föreställningens inledande och avslutande scener. Där emellan integrerade min roll med andra genier som samlats i denna tid samt skrev och berättade våra öden.

Det var kul att spela inför publik. Jag hade inte spelat denna form av inövade föreställning sedan slutprojektet på gymmasiet.

Premiären var nervig. Jag var inte nervös innan men fick en adrenalinkick då vi körde igång. Det var skakigt att för första gången spela inför publik. Många ansikten mötte min blick då jag vandrade in på scenen. Alla hade mycket energi och det blev en bra premiär. Efteråt firade vi med mat och öl på Brodway. En mycket trevlig kväll. Andra dagen kom det sju personer. Melodifestivalen tycks ha lockat mer. Vi kände oss lite sega men vår regissör Frida intalade oss att vi gjorde en bra föreställning, änn bättre än premiären. Idag spelade vi igen med full energi inför tjugo personer.

Nedan följer en recension om premiären.

Fragmentariskt skuggspel i svart, vitt och blod (recension) | KULTURSIDAN.nu


2 kommentarer:

Sofie sa...

Härligt att höra att föreställningen gått bra! Fina bilder Seba har tagit.

Jennie sa...

Jaa, Sebastian tog fina blider, jättekul att de använts i Folkbladet och på kultursidan.nu. Ska bi spännande att se om de kommer med i NT imorgon.